Karen Peterson - dirigent/ zangcoach/ arrangeur

 

Uit haar liefde voor muziek en meerstemmigheid is Karen in 2007 begonnen met het oprichten van koren. Door haar professionaliteit zijn deze koren uitgegroeid tot een grote groep mensen die wekelijks heel veel plezier beleven aan het zingen met elkaar. Ze maakt en zingt al haar koorarrangementen zelf in waardoor haar koren een unieke sound en repertoire hebben. Door haar kennis en ervaring op het gebied van muziek en zang brengt zij de kwaliteit en het plezier van de koorzanger maar ook de luisteraar elke keer weer naar een hoger level. Niet voor niets zijn haar koren bekend in de regio en worden zij vaak gevraagd voor optredens en festivals!

Pop & Rock Koor

Met afdelingen in Amersfoort, Apeldoorn, Ede, Halle, Nijkerk, Harderwijk, Zeewolde en Zwolle

Het Pop & Rock Koor is eerder een grote popgroep dan traditionele zangkoren. De arrangementen zijn fris, vernieuwend en "out of the box". Het repertoire is heel divers te noemen. Dit koor is voor iedereen die de combinatie van zingen, muziek,  samen iets moois maken maar ook de factor gezelligheid kunnen waarderen. Karen dirigeert de koren in Amersfoort, Harderwijk en Zwolle, de andere koren worden door dirigenten begeleid die door ons intern zijn opgeleid. 

Het Hazeskoor Harderwijk

Smaakvolle meerstemmige Hazes arrangementen

In dit koor (gestart in september 2017) zingen we de songs van Andre Hazes op een mooie manier. Niet alsof we in de kroeg zijn, maar met prachtige meerstemmigheid. Oefenavond is op de maandagavonden in poppodium Estrado in Harderwijk. Dirigent is Desiree Smit, Karen Peterson maakt de smaakvolle arrangementen. In januari 2018 won het koor met hun inzending van "Het Lied van Harderwijk" tijdens een door de gemeente Harderwijk georganiseerde wedstrijd. Ook ontvingen zij op 5 januari de titel "Beste Hazeskoor van Nederland" van Radio Veronica.

The People United

Blackgospel & Soul Choir

Black Gospel & Soul Choir The People United is een semi-professionele vocal-group. Alle zangers zijn middels een pittige auditie aangenomen. De kwaliteit van deze groep is dan ook verbluffend te noemen. Bij optredens gaat het dak eraf! Opmerkelijk detail: dit brengt heerlijke soulnummers maar ook traditionele blackgospelsongs ten gehore. Maar niet alle leden hebben een relieuze achtergrond. Ze houden gewoon van deze muziek en dat gaat, met respect voor elkaar, prima samen.

Please reload