top of page

Investeer in jezelf! 

Workshops & Cursussen 2022/ 2023

DAGCURSUS ZANGTECHNIEK

ZATERDAG 12 NOVEMBER 2022
ZONDAG 11 DECEMBER 2022
ZATERDAG 14 JANUARI 2023
VOL

Cursusinhoud: basistechnieken, het hoe en waarom van middenrif-support, makkelijker zingen door klinkeraanpassingen en hoe dit toe te passen in een song. We gaan het hebben over het voorkomen van stemproblemen en geven je tips en trics hoe je met meer kracht en zelfvertrouwen kunt zingen.

 

Het is een actieve dag waarin veel wordt gezongen en het geleerde direct in praktijk wordt gebracht. Indien gewenst kan er ook aandacht worden besteed aan microfoontechniek en presentatie. Deelnemers kunnen, als zij dit willen, een masterclass doen. 

  • Kosten: 95 euro inclusief koffie, thee en een uitgebreide lunch

  • Tijd: 10:00 - 16:00 uur

  • Locatie: Studio Dutch Vocal Company Ermelo

JAARCURSUS ZANGTECHNIEK

GROEP 1 VOL - zat. 8 okt., 5 nov., 3 dec., 7 jan. '23, 4 feb., 4 mrt., 1 apr., 13 mei

GROEP 2 VOL - zat. 22 okt., 19 nov., 17 dec. 21 jan. '23, 18 feb., 18 mrt., 15 apr., 27 mei

Beide cursussen zijn inmiddels vol, je kunt je nog wel op de reserve-lijst laten zetten. Zelfs als de cursus al bezig is.

Cursusinhoud: houding, adembeheersing, ademsteun, stemproblemen, toonvorming, twang, het zingen van lange noten, articulatie, meerstemmigheid, performance, Complete Vocal Technique, de Lax Vox-methode, klankvorming en resonantie. Verder zullen we veel zingen en pakken we problemen of vragen concreet aan. 

Tijdens de cursus is er de mogelijkheid voor deelnemers om een masterclass te doen. Iedere les gaan we aan de slag met een stukje close-harmony.

  • Kosten: 245 euro inclusief online oefenmateriaal/koffie en thee

  • Tijd: 10:00 - 12:00 uur

  • Locatie: Studio Dutch Vocal Company Ermelo

Cursussen gaan alleen door bij voldoende deelnemers. 
Mocht je een ochtend (jaarcursus) niet mee kunnen doen dan is het, in overleg, mogelijk om deze in te halen bij een andere groep. Ook is het mogelijk om met je eigen groep een workshop te volgen. Informeer naar de mogelijkheden! Voor deze cursussen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Aanmelden workshops

Aanmelden cursus

Selecteer een optie

Leuk! Bedankt voor je inzending, je ontvangt binnenkort een mail met verdere informatie.

Versterker
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
Logo Dutch Vocal Company Ermelo zangles Karen Peterson Desiree Smit

Dutch Vocal Company Ermelo

Zingen is niet alleen zomaar zingen. Zingen is gevoel, zingen raakt, zingen is emotie. Zingen maakt gezond, je krijgt er energie van en het maakt je hoofd leeg. Iedereen zou het moeten doen!

bottom of page