Zang les

 

Wil je krachtiger leren zingen, je klankkleur verbeteren of vind je het gewoon leuk om aan jouw repertoire te werken? Tijdens onze zanglessen zing je met een microfoon over een top-zanginstallatie. Op die manier werk je gelijktijdig aan je zang- maar ook ook je microfoontechniek. Bovendien geeft het werken in een professionele setting je een boost waardoor je het beste uit jezelf boven kan laten komen!

De zanglessen worden gegeven door Karen Peterson of Desiree Smit. De lessen zijn gebaseerd op technieken uit CVT en EVT; bijscholing van onze teachters  in andere methodieken vindt reglmatig plaats.

De prijslijst kun je onder aan deze pagina vinden!

Piano les

Veel mensen zouden graag piano leren spelen. De één om een mooi voordrachtsstukje te kunnen laten horen, de ander om zichzelf of anderen te kunnen begeleiden. 

In onze studio staat een prachtige Yamaha G1 vleugel. Ook is er een Roland BK-9 keyboard aanwezig. 

Voor het komende seizoen hebben we een mooie aanbieding voor wie in één jaar een behoorlijke pianist wil worden: Een jaarcursus van 40 lessen, inclusief materiaal, boeken en meespeel CD kost nu 855 euro. Dit bedrag is evt. in 3 termijnen te voldoen.

Check onze aanbieding voor een jaarcursus!

Gitaar les

Mooie klassieke stukjes of swingende bossa's spelen? Of leer je liever hoe je een liedje van Adèle moet begeleiden? Het kan allemaal in onze studio. Of je nou klassiek of slaggitaar wil spelen, voor alle stijlen is geschikte apparatuur  aanwezig.

 

Slaggitaartechnieken leren we met meespeel-CD's, maar worden tijdens de les vaak live-begeleid door piano, gitaar of percussie. Op die manier is het heel inspirerend om samen muziek te maken! 

Saxofoon les

Zwoele ballads, scheurende rock solo's...

 

Wie houdt er nou niet van het geluid van een saxofoon?

Dit inspirerende instrument is in alle muziekstijlen terug te vinden.

 

Naast een standaardwerk met meespeel-CD's werken we ook met diverse jazz en latin boeken. Daarnaast kun je ook weken met songbooks van jouw favorite artiest!

Lesprijzen leerlingen tot 21 jaar

Muziek- of zangles tot 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 30 minuten

€ 25,00

Muziek- of zangles tot 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 45 minuten

€ 37,50

Muziek- of zangles tot 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 60 minuten

€ 50,00

Please reload

 

Lesprijzen leerlingen vanaf 21 jaar

Muziek- of zangles vanaf 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 30 minuten

€ 30,00

Muziek- of zangles vanaf 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 45 minuten

€ 45,00

Muziek- of zangles vanaf 21 jaar (privé les)

1 x per 2 weken 60 minuten

€ 60,00

Please reload

Werkwijze

De leerling koopt een leskaart voor 10 lessen. Deze kaart wordt in één keer vooraf betaald (per bank of contant). De kaart is een half jaar geldig.  Op de 10 lessenkaart worden de afspraken zoveel mogelijk vooraf vastgelegd. Wanneer je een les uiterlijk 48 uur van te voren afzegt, wordt deze niet in rekening gebracht.

Alvorens een leskaart aan te schaffen is het mogelijk om éénmalig een losse les af te nemen om te bepalen of er een "klik" is.

Het afnemen van meerdere losse lessen is op aanvraag. De prijs per les hiervan is overigens hoger dan wanneer je een leskaart aanschaft.

De tarieven voor volwassenen zijn inclusief BTW; tarieven van leerlingen onder de 21 jaar zijn vrij van BTW.